Omsorgsbranschen är fragmenterad och komplex. Konkurrensen är stenhård. Det innebär att det behövs en tydlighet och ett konsekvent arbete för att er verksamhet ska nå ut och synas. Framgång nås genom att ett klart budskap som berättar när och varför kunden ska välja just er. 

Marknad

loader-icon

Vi hjälper er att formulera ett budskap som framhäver era styrkor och som gör det lätt för kunderna att förstå vad ni erbjuder. Det ska uttrycka er marknadsposition och innehåller ett löfte som ni måste kunna leva upp till. Processen med att formulera budskapet innebär också att ni tar ställning till vilka kunder ni vill ha, vilka uppdrag ni ska ta och vad ni kan ta betalt. Här sker också beslut om vilket innehåll och vilken kvalitet ni erbjuder. Vårt arbete resulterar i ett tydligt budskap och en plan för hur ni ska kommunicera det.

Vi utformar en hemsida som effektivt kommunicerar ert budskap och gör det trovärdigt. Vi identifierar tillsammans med er hemsidans syfte och säkerställer att allt som står där stärker syftet. Vi erbjuder ett externt perspektiv och sätter oss in i läsarens behov. Vårt arbete resulterar i en intresseväckande hemsida som ger er fler uppdrag.

Vi erbjuder hemsidesproduktion i samverkan med vår partner. Vår partner har god kunskap och lång erfarenhet av branschen. Vi har utvecklat en väl fungerande process som leder till ett effektivt arbetssätt. Tillsammans arbetar vi fram en design och navigation som stöttar er kommunikation. Ni får en hemsida som är modern och som kan förändras när er verksamhet förändras samt en professionell men personlig support.