Vi på Omsorgsutvecklarna har en unik kombination!

Tillsammans har vi, Fredrik och Peter, mer än 25 års erfarenhet från omsorgsbranschen. Vi har arbetat i olika positioner i medelstora och stora verksamheter. Sammantaget har vi skaffat oss en stor förståelse från det lilla konkreta problemet till övergripande frågeställningar och samtidigt byggt upp ett brett kontaktnät.

Innan omsorg har vi lång erfarenhet från andra branscher som gett oss värdefulla perspektiv. Med grundutbildning från Handelshögskolan i Stockholm och Stockholms Universitet i företagsekonomi är vi utrustade med en ordentlig verktygslåda och affärs- och verksamhetsutveckling, marknad och försäljning löper som en röd tråd genom våra liv.

Nu vill vi dela med oss av kunskap och erfarenhet för att tillsammans med er utveckla er verksamhet och affärer. Vi är fast förankrade i tanken att god kvalitet och lönsamhet går hand i hand. Vårt löfte är att de insatser vi gör leder till en meningsfull och hållbar förbättring för er. Därför heter vi Omsorgsutvecklarna.

Sedan 2019 då vi startade har mer är 50 kunder gett oss förtroendet att arbeta med dem. I en del fall har det blivit längre samarbeten, i andra enstaka uppdrag.